Boliger

Afdeling 21

Afdeling 21 består af 80 boliger. Der er 30 lejligheder i det centrale og østlige Hadsten på Vesselbjergvej og Dr. Larsensvej samt 8 rækkehuse og 4 pensionistboliger på Nørrevang. Disse er opført fra 1945-1966. Derudover er der i 2004 også opført 33 lejligheder og 5 rækkehuse på Dr. Larsensvej.

Boligerne varierer i størrelse fra 2-4 værelser og har alle eget pulterrum/skur.

Fælles for boligerne er, at der er adgang til hyggelige grønne områder omkring boligerne, hvor der er legeplads og/eller bord-bænkesæt. Til rækkehusene er der også små haver. Der er flere fællesvaskerier. Lejlighederne i Højbo (Dr. Larsensvej 43) har elevator.

Der er fælles parkeringsplads og mulighed for at leje plads i en carport.

Til afdeling 21 hører også et mødelokale, som kun kan lejes af afdelingens beboere. Hadsten Boligforening råder også over 4 andre udlejningshuse. Du kan læse mere om at leje dem her.

Afdeling 22

Afdeling 22 har 135 boliger på Hovvej og Hadbjergvej i det nordlige Hadsten. Boligerne er opført fra 1969-1988.

I afdelingen er der både lejligheder og rækkehuse. 20 af rækkehusene er pensionistboliger. Boligerne varierer i størrelse fra 1-4 værelser. De flest af lejlighederne har altaner og rækkehusene har egen have. Der er eget pulterrum/skur til alle lejlighederne. Det er muligt at leje et kælderrum.

Derudover er er også hyggelige grønne områder med legeplads, bord-bænkesæt og petanquebane omkring boligerne. Der er fællesvaskerier.

Der er fælles parkeringsplads og mulighed for at leje en plads i en garage. Det er også muligt at låne en urtehave eller trailer- eller campingvognsparkering.

I afdelingen er der en beboerforening der arrangerer aktiviteter som banko, hobbyklub og yatzy.

Til afdelingen hører også et udlejningshus, som er godkendt til 80 personer. Huset kan lejes til aktiviteter og festlige begivenheder. Hadsten Boligforening råder også over 3 andre udlejningshuse. Du kan læse mere om at leje dem her.

Afdeling 23

Afdeling 23 består af 84 boliger. De 76 rækkehuse og de resterende 8 er 2-værelseslejligheder. Alle beliggende på Falkevænget i det nordøstlige Hadsten. Boligerne er opført fra 1983-1989. Rækkehusene har egen have. Der er eget skur til alle lejlighederne.

I afdelingen er der også hyggelige grønne områder med legeplads og bord-bænkesæt, som beboerne kan benytte.

Der er egen parkeringsplads til alle boligerne, samt mulighed for trailer- og campingvognsparkering.

Afdeling 23 finder du også Fælleshuset, som er et udlejningshus, som kan lejes af beboerne. Fælleshuset er godkendt til 40 personer. Hadsten Boligforening råder også over 3 andre udlejningshuse. Du kan læse mere om at leje dem her!

Afdeling 24

Afdeling 24 er boligforeningens største afdeling med 175 boliger. Boligerne er opført fra 1990-2003, og de er placeret 4 steder i det centrale og sydlige Hadsten:

-​Møllebo: Søndergade og Ved Åen

-​Åbo: Ågade

-​Toftebo: Toftevænget

-​Østerbo: Østervangsvej

Boligerne er meget forskellige i størrelse, så det er muligt at finde lige den størrelse, der passer til dig. Der er elevator ved boligerne på Ågade. Der er fællesvaskeri i Møllebo, Toftebo og Åbo, og boligerne på Østerbo har egen vaskemaskine. Der er eget pulterrum eller skur til alle lejlighederne.

Der er hyggelige grønne fællesarealer med bord-bænkesæt rundt om boligerne. I Toftebo og Møllebo finder I også legepladser. Derudover er der også en petanquebane i Møllebo

Der er fælles parkeringsplads, men også mulighed for at få sin egen parkeringsplads.

Afdelingen har også 14 ungdomsboliger, som er 1-værelseslejligheder med eget bad og køkken. Du kan læse mere om ungdomsboligerne i vores folder her.

I afdelingen er der også 2 udlejningshuse – et i Toftebo og et i Møllebo. Begge udlejningshuse er godkendt til 40 personer. Hadsten Boligforening råder også over 3 andre udlejningshuse. Du kan læse mere om at leje dem her!

Afdeling 25

På Hovvej 88 ligger 40 ungdomsboliger som tilsammen udgør Hovvejskollegiet. Kollegiet er opført fra 1990-1994. Kollegiet består af fire huse med hver 10 1-værelses ungdomsboliger fordelt på to etager. Lejlighederne har kort ventetid, så hvis du er under uddannelse og mangler et sted at bo, kunne det måske være noget for dig!

Lejlighederne er 22 m2 netto og har eget bad samt tekøkken med to kogeplader og køleskab. I hvert hus er der også hyggelige fællesarealer.

Ved kollegiet er der også grønne udendørsarealer med bord-bænkesæt og grillplads samt cykelskur. Derudover er der fællesvaskeri.

Du kan se plantegningen på ungdomsboligen her.

Du kan læse mere om alle Hadsten Boligforenings ungdomsboliger her.

Hvem kan få lov at bo i en ungdomsbolig? For at kunne få lov til at bo på kollegiet skal du være under uddannelse eller være ung med særligt behov. Begge dele skal dokumenteres ved indflytning. Det skal også løbende dokumenteres, at du stadig er studerende.

Hvordan søger man en ungdomsbolig? For at komme i betragtning til en ungdomsbolig skal du opfylde kravene ovenfor. Derudover skal du være på Hadsten Boligforenings venteliste og her igennem have valgt at søge en ungdomsbolig. Du kan læse mere om, hvordan du kommer på ventelisten her.

​Hadsten Boligforening

Søndergade 35,

8370 Hadsten

Tlf.: 87 61 36 00

E-mail: mail@bohadsten.dk

CVR: 22804316