Ungdomsboliger​

Hovvejskollegiet

På Hovvej 88 ligger 40 ungdomsboliger som tilsammen udgør Hovvejskollegiet. Kollegiet består af fire huse med hver 10 1-værelses ungdomsboliger fordelt på to etager. Lejlighederne har kort ventetid, så hvis du er under uddannelse og mangler et sted at bo, kunne det måske være noget for dig!

Lejlighederne er 22 m2 netto og har eget bad samt tekøkken med to kogeplader og køleskab. I hvert hus er der også hyggelige fællesarealer.

Ved kollegiet er der også grønne udendørsarealer med grillplads samt cykelskur. Derudover er der også fællesvaskeri.

Toftevænget

Omkranset af grønne områder ligger Toftevænget i det sydlige Hadsten. Her har vi 10 ungdomsboliger med under 1,5 km til indkøb, stationen og fitness. Lejlighederne er 29m2 fordelt på værelse, bad og køkken. I køkkenet er der køleskab, to kogeplader og en lille ovn.

Søndergade

I centrum af Hadsten har vi 4 ungdomsboliger i Søndergade 31. Det er midt i byen og tæt på indkøb, stationen og fritidsaktiviteter. Lejlighederne er op 35 m2 fordelt på værelse, bad og køkken. I køkkenet er der køleskab, 2 kogeplader og en lille ovn. 

Hvem kan få lov at bo i en ungdomsbolig? For at kunne få lov til at bo i en ungdomsbolig skal du være under uddannelse eller være ung med særligt behov. Begge dele skal dokumenteres ved indflytning. Det skal også løbende dokumenteres, at du stadig er studerende.

Alderskrav

Man skal ved indflytning være mellem 17 og 35 år. Der kan gives dispensation til en ansøger der er ældre end 35 - hvis det er en studerende.

Boligsøgende der ikke er boberettigede

Hvis vi ikke har flere ansøgere der er berettigede til ungdomsboligerne, udlejer vi til ikke boberettiget / ikke studerende for at undgå huslejetab. Lejekontrakten vil i dette tilfælde være tidsbegrænset i 2 år.

Hvordan søger man en ungdomsbolig? For at komme i betragtning til en ungdomsbolig skal du opfylde kravene ovenfor. Derudover skal du være på Hadsten Boligforenings venteliste og her igennem have valgt at søge en ungdomsbolig. Du kan læse mere om, hvordan du kommer på ventelisten her.

Du kan læse mere om ungdomsboligerne i Hadsten Boligforening i denne folder.

​Hadsten Boligforening

Søndergade 35,

8370 Hadsten

Tlf.: 87 61 36 00

E-mail: mail@bohadsten.dk

CVR: 22804316