Boligforeningen skal have ny direktør

Hovedbestyrelsen har modtaget opsigelse fra vores direktør, Jørgen Kragh Østby.

Efter 6 år som direktør i Hadsten Boligforening, har Jørgen besluttet, at afprøve muligheden for at blive selvstændig. Han skal fremover arbejde i den virksomhed, han har købt en andel af.

Det er vigtigt for både direktør og bestyrelse, at gøre det helt klart for alle, at vi har haft et godt samarbejde i de 6 år, hvor vi sammen har ledet boligforeningen til at blive et bedre sted at være.

Vi har derfor nu igangsat processen med at finde en ny direktør. Til at hjælpe hovedbestyrelsen i denne proces, har vi indgået aftale med Jan Erik Elgaard, der er indehaver af firmaet Elgaard Mancom.

Vi forventer at have afsluttet ansættelsesprocessen ultimo september, hvor vi vil kunne præsentere den nye direktør for alle.

Vi arbejder på at den nye direktør kan starte snarest, så der vil være en god overlapning mellem den nuværende og den nye direktør. Jørgen stopper først den 1. december.

Til interesserede ansøgere er her stillingsopslag, stillingsbeskrivelse og organisationsplan.

Stillingsopslag: https://elgaardmancom.dk/rekruttering/ledige-stillinger/?hr=show-job%2F79661%26locale%3Dda_DK

Stillingsbeskrivelse

Organisationsplan